MotorClothes<sup>®</sup> & asusteet

MotorClothes® & asusteet

Vuonna 1912 valmistimme ensimmäisen MotorClothes®-vaatekappaleen, jossa komeili Harley-Davidsonin®nimi. Tuosta ensimmäisestä puserosta lähtien ja aina tämän päivän uusimpiin ajovarusteisiin sekä Core- ja Seasonal-mallistoihin asti olemme halunneet varmistaa, että käytössäsi on suojaavia vaatteita, jotka näyttävät hyviltä myös muualla kuin pyörän satulassa istuessa.

Harleyn ulkomuoto

Core

Tämä on klassinen mallistomme – vaatekaappisi sielu ja sydän. Mallistossa on paljon mielenkiintoisia ja aina yhtä tyylikkäitä ajovarusteita. Valikoimissamme on nahkavaatteita, ajovarusteita, toimivia ja rentoja päällysvaatteita, urheiluvaatteita ja asusteita. Stailaa itsesi valmiiksi seuraavalle matkalle.

Seasonal

Neljä vuodenaikaa, neljä sesonkimallistoa. Aivan kuten jokaisella vuodenajalla, myös jokaisella mallistollamme on oma erityinen tyylinsä ja tuntunsa. Sesonkituotteet täydentävät niiden perustana olevaa ajovaruste- ja vaatevalikoimaamme. Klassista amerikkalaista perintöä mukailevat rajoitetusti saatavissa olevat design-tuotteet saavat sinut erottumaan massasta kaikkina vuodenaikoina. Ja kuten vuodenajat, myös sesonkituotteet ovat saatavissa vain lyhyen ajan, joten hanki omasi.

Uuden tai käytetyn moottoripyöräsi rahoitus

Tärkeimmät ajovarusteet

Suuntaatpa matkasi minne tahansa, meiltä saat tarvittavat varusteet. Suunnitellessamme mallistoamme pidämme sinun turvallisuutesi, mukavuutesi ja luottamuksesi aina mielessä. Klassisista nahkatakeista ja kypäristä aurinko- ja silmälaseihin ja hanskoihin – kustomoi tyylisi samaan tapaan kuin pyöräsi.

Lue lisää
Uuden tai käytetyn moottoripyöräsi rahoitus

Myyntituotteet

Kustomoi tyylisi aidoilla asusteilla, vöistä ja soljista lippalakkeihin ja huiveihin. Kuten kaikissa tuotteissamme, myös asusteemme huokuvat Harley-Davidson-henkeä, ja ne on valmistettu parhaista materiaaleista.

Tule myymälään, kun haluat tarkempia tietoja.
Uuden tai käytetyn moottoripyöräsi rahoitus