Tuoreimmat uutiset

HARLEY-DAVIDSONIN VUODEN 2015 MALLISTO TUO MAANTEILLE LISÄÄ ASIAKASLÄHTÖISIÄ INNOVAATIOITA

26 elokuu 2014

RUSHMORE-projekti, StreetTM 750 -mallin maailmanlaajuinen lanseeraus ja sähkökäyttöisen Project LiveWireTM -pyörän tasainen hurina pitävät Harley-Davidsonin® tukevasti ajan hermolla, kun se esittelee vuoden 2015 mallistonsa. Korkealuokkaisen aerodynamiikan ja tarkkaan harkittujen ergonomisten ratkaisujen ansiosta Harley-Davidsonin moottoripyörämallisto tarjoaa nyt enemmän vaihtoehtoja ja valinnanvaraa kuin koskaan ennen.

Vuoden 2015 malliston uutuuksia:

Road Glide Special® -moottoripyörä
Road Glide Specialissa on runkoon asennettu, tuuletusaukoilla varustettu kate, joka minimoi päähän kohdistuvan tuulenvastuksen sekä Dual Reflector DaymakerTM LED -etuvalot, huippuluokan Boom! Box -tietoviihdejärjestelmä, parannettu jousitus ja linkitetyt ReflexTM-ABS-jarrut.

Street Glide® Special
Uusi Harley-Davidson Street Glide Special on täysvarusteltu versio suositusta Touring-mallista. Siinä on muun muassa tehokas Twin Cam 103TM -moottori, Boom! Box 6.5GT -tietoviihdejärjestelmä, tuuletusaukoilla varustettu Batwing-kate, kaksoishalogeenietuvalot, vahvistetut valualumiinivanteet ja linkitetyt ReflexTM-ABS-jarrut.

Uusi jarrujärjestelmä Softail® -malleihin
Softail-mallien uusi jarrujärjestelmä mahdollistaa entistä paremman tuntuman ja herkkyyden sekä vähentää käsijarruvivun käyttöä jopa 40 prosentilla. Uudessa etujarrujärjestelmässä on jäykkä nelimäntäinen etujarrusatula, jossa on 34 ja 32 millimetrin männät, kitkapintamateriaalista valmistetut korkealuokkaiset jarrupalat, uusi pääsylinteri sekä uusi 300 millimetrin etujarrulevy. Jarrusatulan ja pääsylinterin päivitetty muotoilu näkyy jatkossa jokaisessa uudessa mallissa.

Ultra Limited Low -moottoripyörä
Harley-Davidsonin ergonomiset ratkaisut takaavat luotettavan ajotuntuman ja kaikkien aikojen matalimman istuinkorkeuden huippuvarustellussa matkapyörässä. Kokonaisuuden täydentävät useat RUSHMORE-projektin ansiosta kehitetyt ominaisuudet ja tietysti Harley-Davidsonin klassinen tyyli.

CVOTM Street Glide® -moottoripyörä
Uusi Boom! -äänijärjestelmä tarjoaa 600 watin suoratoiston, jonka mahdollistavat neljä bi-amp-kytkettyä kolmitiekaiutinta edessä ja takana. Tämä rajoitetusti saatavilla oleva bagger on kuin jylisevän äänentoiston ja erittäin laadukkaan äänen tuottava konserttilava pyörien päällä. Kaiken kruunaa yksityiskohtainen maalipintojen viimeistely ja neljä värivaihtoehtoa.

CVOTM Road Glide® Ultra -moottoripyörä
Kromilla ja custom-maalauksella viimeistelty valioluokan matkapyörä tarjoaa korkealuokkaiset aerodynaamiset ominaisuudet ja kaiken tarvittavan touring-ajoon. Pyörän ehtymättömänä voimanlähteenä toimii Screamin’® Eagle Twin-CooledTM Twin Cam 110TM -moottori.

Harley-Davidsonin 2015-mallisto on täynnä raikasta tyyliä. Valittavana on muun muassa kahdeksan uutta custom-väriä, kuten Black Magic ja Radioactive Green sekä uudet Hard Candy CustomTM -metallivärit Cancun Blue Flake ja Quicksilver Flake.

Edelliselle sivulle