Tuoreimmat uutiset

2015 HARLEY-DAVIDSON ROAD GLIDEN JYLISEVÄ PALUU

01 elokuu 2014

Asiakaslähtöisestä Project RUSHMORE -projektista uuden DNA:nsa ammentava, virtaviivainen Road Glide Special on ensimmäinen Harley-Davidsonin vuoden 2015 malliston lanseerauksista. Muut mallistot esitellään yleisölle myöhemmin.

"Road Glidella on aina ollut uskottamattoman intohimoinen fanijoukko. Siksi uuden mallin esitteleminen on meille sekä asiakkaillemme erityisen hieno hetki", sanoo Matt Levatich, President and Chief Operating Officer, Harley-Davidson Motor Company. "Rushmore-projektissa kehitetyn teknologian, intuitiivisten toimintojen ja uuden muotoilun ansiosta voimme tarjota entistä nautinnollisemman ajokokemuksen Road Gliden uskollisille faneille sekä niille, jotka etsivät itselleen sopivaa Rushmore-projektin tuloksia tehokkaasti hyödyntävää mallia.

Road Glide Specialin uudistumisen voi todeta jo ensisilmäyksellä. Pyörän muoto ja tyyli ovat vaihtuneet särmikkään virtaviivaiseksi. Korkeat standardit ja näiden toteutukseen käytetty aika näkyvät lopputuloksessa; pyörästä löytyvät muun muassa uudet Dual Reflector Daymaker LED -ajovalot ja manuaalisesti säädettävä matalan profiilin takajousitus.

"Road Glide on aina ollut joukosta erottuvan motoristin valinta. Se on itsessään kannanotto ajamisen vapauden puolesta", sanoo Mike Goche, Manager, Product Planning, Harley-Davidson Motor Company. "Uusi malli kunnioittaa tätä henkeä tarjoten samalla entistä mukavamman ajokokemuksen sekä RUSHMORE-projektista ammennettuja toimintoja, joista on jo muodostunut selkeitä hittejä touring-kuljettajien keskuudessa ympäri maailmaa".

Road Glide Special

Road Glide Special on hiottu virtaviivaiseksi mittaamattomissa tuulituntitesteissä. Sen Splitstream-profiili tarjoaa tehokkaan tuulensuojan kuljettajalle. Kirkkaat, valkoista valoa heijastavat Dual Reflector Daymaker LED -ajovalot valaisevat tehokkaasti öistä tietä. Kosketusnäytöllä ja GPS-navigaattorilla varustettua Boom! Box 6.5GT -tietoviihdejärjestelmää voi ohjata taaksepäin suuntautuvaan kahvaan asennetulla ohjausvivulla. Intuitiivisten käsihallintalaitteiden ansiosta kuljettajan ei tarvitse tinkiä mukavasta asennostaan. Kaasuttimen vääntäminen nostattaa moottorissa herkästi kierroksia. Twin Cam 103 V-Twin -moottorin rouhea ääni suodattuu kahden kromatun äänenvaimentimen kautta. Touring-mallissa on kovat One-Touch-pikalukituksella varustetut satulalaukut, vakionopeudensäädin sekä selkeät, helposti luettavissa olevat mittarit. Lisäksi Road Glide Specialissa on hydraulisesti linkitetyt Reflex ABS -jarrut sekä erikoismaalaus ja käsintehty pinstriping-viimeistely.

Tietoja Harley-Davidson Motor Companysta

Harley-Davidson Motor Company valmistaa custom-, cruiser- ja touring-moottoripyöriä ja tarjoaa kattavan valikoiman Harley-Davidson -moottoripyörien osia, varusteita, ajotarvikkeita ja -vaatteita sekä erilaisia keräilyesineitä. Lisätietoja Harley-Davidsonin verkkosivustolla www.h-d.com.

Lisätietoja:

Steven Fröhlich, markkinointijohtaja, Harley-Davidson Benelux & Nordic,

steven.frohlich@harley-davidson.com

Kuva- ja materiaalipyynnöt:

Maija Hyötyläinen, Republic of Communications, maija.hyotylainen@republic.fi

Edelliselle sivulle